Hot-Selling New Design RGB Fan ATX Desktop Computer Case for Gaming

Price $13.23 Compare
Min Order 500 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 383 people viewed
Quantity
+-
 

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 5 years
Profile Certified by SGS/BV
ZR02
ATX
Without Power Supply
ATX
Tower
Steel plate
Black
USB2.0*2+Mic/Earphone
Not Support Cable Management
up to 310mm
0.4mm
up to 160mm
OEM
Carton
330*200*440mm
Guangzhou
84733090
Product Description
Hot-Selling New Design RGB Fan ATX Desktop Computer Case for Gaming
Product description
Material:0.4mm SPCC black coatingMotherboard compatible:ATX/MICRO ATX
Interface:USB1.0*2+HD AUDIO;USB3.0*15.25''DVD:0
3.5''HDD:22.5''SSD:3
Hardware Dimensions:330*200*440mmCase size:360*200*440mm
Front panel:3*12cm blue fan(optional)Top panel:2*12cm fan(optional)
Back panel:1*12cm fan(optional)PCI  slot:7
FQA:

1. How can I contact your company?
Answer: Firstly, you can send messages by TradeMessenger; Secondly, you can enter into product interface to leave us an email at the bottom of the page; Thirdly, you can add our Wechat or Whatsapp by the phone number; Finally, you can call us directly by phone number.


2. Can I buy one sample for testing? 
Answer: Yes, normally we can offer a sample.
 
3. What is MOQ for one model? 
Answer: normally MOQ is 300pcs for one model. 
 
4. What is the lead time? 
Answer: the production time is about 10-20days, depending on the request.
 
5. Is OEM or ODM provided? 
Answer: Yes. we can offer custom design on packing boxes, stickers, etc. if required. 


6. What RAM can you offer? 
Answer: normally it is 0.5% ~ 1% spare parts of the order. 

7. How can I deliver the goods?
Answer: you can choose the sea shipping or the training delivery, or we can work with our forwarder.
 
8. Where is your Loading Port? 
Answer: Guangzhou or Shenzhen, China.




 
COMPANY PROFILE

Xingsun Electronic& Technology Co., Ltd was founded in 2009, We are a professional manufacturer of PC cases, power supplies, cooling fans, motherboard with independent research, production and sale system.

The philosophy of our company Concerns the benefit of the customer, creating more profit for the customer. We have been concentrating on providing our domestic and overseas clients with more efficient and qualified products and service



  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$15.00 300 Pieces(MOQ)

Full White Eatx Gaming Case 360mm Radiator Without Screws Left Side Panel PC Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$10.10 500 Pieces(MOQ)

Popular OEM Half-Bridge Power Supply Micro PC Case 300W Sfx Power Supply for Mini Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$12.20 500 Pieces(MOQ)

Desktop Tower Gamer Gaming Computer Case PC Gabinet ATX Computer Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$10.98 300 Pieces(MOQ)

New Product Power Black PC Case Full Tower Gaming Computer Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$50.00 1 Piece(MOQ)

4u Rackmount Industrial Chassis Multi-Drive Industrial Computer

Dongguan Fanlong Hardware Technology Co., Ltd.
$36.00 200 Pieces(MOQ)

4u Computer Case ATX Gaming PC Server Case Industrial Rackmount Network 19′ ′ Rack Cabinet Case 4UC

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
$48.00 1 Piece(MOQ)

Nas 4-Drive Hot-Swappable Storage Server Desktop Chassis HDD Case

Dongguan Fanlong Hardware Technology Co., Ltd.
$13.50 500 Pieces(MOQ)

Tempered Glass Computer Case with Argb Fan Controller

Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.
$10.35 100 Pieces(MOQ)

Hinge Door Gaming Computer Case with Tempered Glass

Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.
$13.50 200 Pieces(MOQ)

Aluminum Phone Case Heat Sink for High Computing Power Notebook Laptop Computer

Guangdong Fusheng Runfeng Precision Manufacturing Technology Co., Ltd