Irregular Panel Internal RGB Fans ATX Gaming Computer Case with Light Strip

Price $13.90 Compare
Min Order 300 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 370 people viewed
Quantity
+-
 

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 5 years
Profile Certified by SGS/BV
G16
ATX
Without Power Supply
ATX
Tower
Steel plate
Black
1*USB3.0, 2*USB2.0, HD Audio
Back Cable Management
up to 280mm
0.5mm
up to 165mm
OEM
Carton
473*233*440MM
China
84733090
Product Description
Irregular Panel Internal RGB Fans ATX Gaming Computer Case with Light Strip
 
Product Description
TYPE  :     Micro ATX /ATX CASEProduct  dimension: 342*185*413MM
Front panelUSB1.0*2+USB3.0 HD Audio   with RGB strip Fan capacity Front: 3*12cm/2*14cm(optional)
Side panelAcrylic (optional Glass )Fan capacity Rear: 1*12cm(optional)
Drive space:3.25:2Fan capacity Top: 2*12cm(optional)
Drive space:2.25:2Support VGA card length: 280mm
Measurement: 1400Pcs/40HQSupport CPU cooler: 165mm
Carton dimension:  473*233*440MM
 

 



Feature:

Attractive RGB LED Strips Design




USB Control Panel and Power Button on Top for User-friendly


  FQA:
1. Our working day. 
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM 
 

2. How can I contact your sales to ask question and inquiry? 
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page. 
 

3. How soon can I get a response or reply from you? 
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours. 
 

4. Can I get some samples before placing an order? 
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed. 
 

5. How long is the production time? 
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed. 
 

6. Is OEM ODM provided? 
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required. 
 

7. What RAM can you offer? 
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%. 
 

8. Where is your Loading Port? 
Answer: Usually Shenzhen, China. 
 

9. What are your payment terms? 
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight. 



  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$6.50 1000 Pieces(MOQ)

ATX 200W PC Power Supply 12V Switching Factory Price

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$13.90 300 Pieces(MOQ)

Newest ATX Gaming PC Case Glass Computer PC Gaming Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$9.50 500 Pieces(MOQ)

Micro Sfx Power Supply Factory Price

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$13.10 500 Pieces(MOQ)

ATX Metal Mesh PC Computer Case Gaming PC Case with Dust Filter

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$10.10 300 Pieces(MOQ)

PC Case Computer for Desktop Cabinet RGB Gaming Case Glass Computer Case

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
Negotiable 100 Pieces(MOQ)

Gamemax Full Eatx Tower Gaming Case, with Tempered Glass. Along with RGB Light Feature

Guangdong Sohoo Technology Co., Ltd.
$670.00 2 Pieces(MOQ)

5u12 Disk GPU6/10 Card Rackmount Server Module Power Supply Arithmetic Chassis

Dongguan Fanlong Hardware Technology Co., Ltd.
$18.00 500 Pieces(MOQ)

Segotep 2024 Hot Sell Matx Tempered Glass Desktop Gaming PC Case

Segotep Electronic Technology Co., Ltd.
$25.00 300 Pieces(MOQ)

New Design Factory Gaming Computer Case ATX PC Case HD USB3.0 Tempered Glass Computer Case & Towers Server Chassis

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$156.00 1 Piece(MOQ)

Extremely Cooling Mini Computer Intel Core I5/I7/I9 Small Desktop PC

Guangdong Maifan Technology Co., Ltd.