Metal Mesh Gamer Gaming Casing PC Cabinet

Price $10.98 Compare
Min Order 300 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 403 people viewed
Quantity
+-
 

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 6 years
Profile Certified by SGS/BV
  • Guangdong, China
  • Linsa (Ms.)  
G51
ATX
Without Power Supply
ATX
Tower
Steel plate
Black
1*USB3.0, 2*USB2.0, HD Audio
Back Cable Management
up to 280mm
0.4mm
Micro ATX/ATX
2 PCS
3 PCS
165mm
1X120mm(Optional)
3X120mm(Optional)
1X120mm(Optional)
2X120mm(Optional)
1400 PCS
up to 165mm
OEM
Carton
473*233*440MM
China
84733090
Product Description

 

                                                          Two structure are available

Structure-1
TYPE  :     ATX MID TOWERProduct  dimension: 345*185*410MM
MatherbordMini-ITX/Micro ATX/ATXFan capacity Front: 3*12cm
Side panel (optional)Steel/Acrylic/Glass Fan capacity Rear: 1*12cm
Drive space:3.25:2Fan capacity Top: 2*12cm
Drive space:2.25:2Support VGA card length: 280mm
Measurement: 1400Pcs/40HQSupport CPU cooler: 165mm
Carton dimension: 473*233*440MMPower supplyPS2


Structure-2
TYPE  :     ATX MID TOWERProduct  dimension: 335*185*410MM
MatherbordMini-ITX/Micro ATX/ATXFan capacity Front: 3*12cm
Side panel (optional)Steel/Acrylic/Glass Fan capacity Rear: 1*12cm
Drive space:3.25:2Fan capacity Top: 2*12cm
Drive space:2.25:2Support VGA card length: 300mm
Measurement: 1480Pcs/40HQSupport CPU cooler: 155mm
Carton dimension: 470*229*428MMPower supplyPS2

FQA:
1. Our working day. 
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM 
 

2. How can I contact your sales to ask question and inquiry? 
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page. 
 

3. How soon can I get a response or reply from you? 
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours. 
 

4. Can I get some samples before placing an order? 
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed. 
 

5. How long is the production time? 
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed. 
 

6. Is OEM ODM provided? 
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required. 
 

7. What RAM can you offer? 
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%. 
 

8. Where is your Loading Port? 
Answer: Usually Shenzhen, China. 
 

9. What are your payment terms? 
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight.
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$49.80 500 Pieces(MOQ)

850W Gold Power Supply for Gaming Power Supply

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$6.50 1000 Pieces(MOQ)

ATX 200W PC Power Supply 12V Switching Factory Price

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$38.00 300 Pieces(MOQ)

2024 New Competitive Curved Glass Gaming Case ATX Fish Tank PC Case Computer Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$10.10 500 Pieces(MOQ)

Micro Sfx 250W Small Fonts Switching Power Supply Slim Computer Power Supply

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$210.00 1 Piece(MOQ)

8-Disc Nas Storage Server Sas/Nvme Hot-Swappable Chassis Case

Dongguan Fanlong Hardware Technology Co., Ltd.
Negotiable 300 Pieces(MOQ)

C12b High-Gloss ABS Material Injection Computer Gaming Case

Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.
$5.80 500 Pieces(MOQ)

A03W ATX Computer Case with Mesh

Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.
$12.20 500 Pieces(MOQ)

Desktop Tower Gamer Gaming Computer Case PC Gabinet ATX Computer Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$40.00 100 Pieces(MOQ)

Transparent ATX MID-Tower Desktop Computer PC Gaming Case Tanslucent Tempered Glass Panels with 9 PCS 120mm LED RGB Fans Pre-Installed with Cooling Fans

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
Negotiable 500 Pieces(MOQ)

Desktop Sff Computer Case, Sff Gabinete with Build-in Speaker System

Guangdong Sohoo Technology Co., Ltd.