New Design Factory Gaming Computer Case ATX PC Case HD USB3.0 Tempered Glass Computer Case & Towers Server Chassis

Price $25.00 Compare
Min Order 300 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 488 people viewed
Quantity
+-
 

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 5 years
Profile Certified by SGS/BV
L03
E-ATX
Without Power Supply
EATX
Tower
Steel plate
Black
USB1.0*2+USB3.0*1+HD Audio
Back Cable Management
up to 400mm
0.7mm
up to 175mm
430*230*470mm
Carton
ATX 210mm
OEM
Carton
470*230*490mm
Guangzhou
84733090
Product Description
 Gaming Computer Case ATX PC Case HD USB3.0 Tempered glass computer case & Towers Server Chassis

Product Description
TYPE  :     EATXProduct  dimension: 470*230*490MM
Front panelUSB2.0*1+USB3.0*1+ HD Audio  Fan capacity Front: 3*12cm/3*14cm(optional)
Side panelTempered glassFan capacity Rear: 1*12cm/1*14cm(optional)
Drive space:3.25:2Fan capacity Top: 3*12cm/2*14cm(optional)
Drive space:2.25:2Support VGA card length: 400mm
Measurement: 750Pcs/40HQSupport CPU cooler: 175mm
Carton dimension:  555*293*535MM

Radiator Support Top:

240mm / 280mm / 360mm

Radiator Support Rear:

120mm 

Radiator Support Front:

240mm/280mm/360mm/420mm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 







FQA:
1. Our working day. 
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM 
 

2. How can I contact your sales to ask question and inquiry? 
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page. 
 

3. How soon can I get a response or reply from you? 
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours. 
 

4. Can I get some samples before placing an order? 
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed. 
 

5. How long is the production time? 
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed. 
 

6. Is OEM ODM provided? 
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required. 
 

7. What RAM can you offer? 
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%. 
 

8. Where is your Loading Port? 
Answer: Usually Shenzhen, China. 
 

9. What are your payment terms? 
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight. 

 
 

 
 
 
 
 
 
 



 
 
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$15.90 300 Pieces(MOQ)

Fashion Hot Tower Computer Cabinet PC ATX Case with 12cm RGB Fans

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$13.90 300 Pieces(MOQ)

ATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips Design

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$9.10 300 Pieces(MOQ)

Thick Chassis Gabinete MID Tower Office Desktop PC Case Computer Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$13.23 500 Pieces(MOQ)

Good Quality PC Case Gamer Computer Gaming PC Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$125.00 1 Piece(MOQ)

8-Drive Nas Storage Server Half-Height Pcie Bay Hot-Swappable Chassis Case

Dongguan Fanlong Hardware Technology Co., Ltd.
$30.00 300 Pieces(MOQ)

Three Glass Gaming Computer PC Case ATX Desktop Cabinet Sea View Factory's New Three-Sided Glass Cube Ventilation Holes ATX Computer Case

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
Negotiable 100 Pieces(MOQ)

Gamemax Silent Hill, Matx Gaming Computer Case, Mini Tower, PC Cases

Guangdong Sohoo Technology Co., Ltd.
$72.39 100 Pieces(MOQ)

PC Casing Computer Case ATX PC Case HD USB3.0 Tempered Glass Computer Case & Towers Gaming Chassis

Asiahorse (Shenzhen) Industry Co., Ltd.
$58.00 1 Piece(MOQ)

4u 19-Inch Rack-Mountable Computer Case Industrial PC Chassis

Dongguan Fanlong Hardware Technology Co., Ltd.
$29.00 200 Pieces(MOQ)

New Hot MID-Tower ATX Gaming Computer Case with USB3.0, Panoramic Tempered Glass Design Computer Accessories and Parts

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD