New Micro ATX Desktop Case in Computer Case PC Gaming Chassis MID Tower Cabinet

Price $6.90 Compare
Min Order 300 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 395 people viewed
Quantity
+-
 

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 6 years
Profile Certified by SGS/BV
  • Guangdong, China
  • Linsa (Ms.)  
M18
MicroATX
Without Power Supply
MATX
Horizontal
Steel plate
Black
USB2.0
Not Support Cable Management
226mm
0.4mm
283*170*345mm
OEM
Carton
384*206*366MM
China
84733090
Product Description
New Micro ATX Desktop Case in Computer Case PC Gaming Chassis MID Tower Cabinet
Front panle Plastic
Top cover/
side panel (left)Metal side panel
side cover (right)Metal cover
Chassis:SPCC 0.4mm ,Black interior
USB1.0*2+HD AUDIO(Included)
USB3.0*1(Included)
PUS Port:Top mounted PSU
Reserved Fan PortsFront :1x12cm (Fan optional)
Rear:1x8cm (Fan optional)
Drive space 3.25:1/2
Drive space 2.25:1/2
PCI Slotsx4
SizeChassis:285*170*345mm
Case:315*170*345mm
Carton:384*206*366MM
Loading QTY 40HQ2300pcs
Max VGA Card:250mm
Max CPU  Cooler141mm

Case:



FQA:
1. Our working day. 
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM 
 

2. How can I contact your sales to ask question and inquiry? 
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page. 
 

3. How soon can I get a response or reply from you? 
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours. 
 

4. Can I get some samples before placing an order? 
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed. 
 

5. How long is the production time? 
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed. 
 

6. Is OEM ODM provided? 
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required. 
 

7. What RAM can you offer? 
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%. 
 

8. Where is your Loading Port? 
Answer: Usually Shenzhen, China. 
 

9. What are your payment terms? 
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight. 










  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$49.80 500 Pieces(MOQ)

850W Gold Power Supply for Gaming Power Supply

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$8.90 300 Pieces(MOQ)

Office Micro-ATX Tower PC Computer Cabinet with Top Dust Filter

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$15.90 300 Pieces(MOQ)

Fashion Hot Tower Computer Cabinet PC ATX Case with 12cm RGB Fans

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$9.10 300 Pieces(MOQ)

Thick Chassis Gabinete MID Tower Office Desktop PC Case Computer Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$12.25 1 Piece(MOQ)

Hy-110 Black ATM Computer Case Desktop PC Case

Hangzhou Shengyu Technology Co., Ltd.
$10.10 300 Pieces(MOQ)

Hot Lasest Wholesale Mic-ATX Gaming PC Case New Iron Mesh Panel with USB3.0

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
$13.90 1 Piece(MOQ)

in Stock Hy-049 Black ATM Computer Case Desktop PC Case

Hangzhou Shengyu Technology Co., Ltd.
$11.31 1 Piece(MOQ)

Black ATM Computer Case Desktop PC Case

Hangzhou Shengyu Technology Co., Ltd.
$44.50 100 Pieces(MOQ)

Table PC Computer Gaming Case ATX MID Tower Hot Sale Cool Gaming Case Computer Parts Computer PC Case with Unique Design, RGB Fans, Liquid Cooling

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
$9.58 10 Pieces(MOQ)

Hy-019 Black ATM Computer Case Desktop PC Case

Hangzhou Shengyu Technology Co., Ltd.