Popular OEM Half-Bridge Power Supply Micro PC Case 300W Sfx Power Supply for Mini Case

Price $10.10 Compare
Min Order 500 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 439 people viewed
Quantity
+-
 

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 5 years
Profile Certified by SGS/BV
xs-300w
Desktop
CE, RoHS, CCC
300W
ATX 12V 2.31
8cm
≤8"
Wide
4~8
Not Modular
OEM
Brown Box or Color Box
125*100*63mm
Guangdong China
85044013
Product Description
Popular OEM Half-Bridge Power Supply Micro PC Case 300W Sfx Power Supply for Mini Case
 
 
1.PRODUCED BY SMD SIMPLE DESIGN WITH STEABLE QUALITY

2.VERSION:HALF-Bridge

3.Enhanced specifications for core components such as big capacitors, power tubes and rectifier tubes

4.LOW acoustic noice // easy for heat dissipation

5.Compatible with Intel and AMD CPU

6.8cm cooling fan made of PC material with air flow guide duct ensures outstanding and reliable thermal dissipation

7.Dedicated design for system integrator, reliable quality was proved by million pcs purchase

8.RMA: WITHIN 1%



We are still major in:


  FQA:
1. Our working day. 
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM 
 

2. How can I contact your sales to ask question and inquiry? 
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page. 
 

3. How soon can I get a response or reply from you? 
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours. 
 

4. Can I get some samples before placing an order? 
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed. 
 

5. How long is the production time? 
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed. 
 

6. Is OEM ODM provided? 
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required. 
 

7. What RAM can you offer? 
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%. 
 

8. Where is your Loading Port? 
Answer: Usually Shenzhen, China. 
 

9. What are your payment terms? 
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight.
 
 
 
 
 
 

 
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$15.50 300 Pieces(MOQ)

OEM Micro ATX Full View Gaming Case 240/280mm Water Coolers PC Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$12.20 500 Pieces(MOQ)

Desktop Tower Gamer Gaming Computer Case PC Gabinet ATX Computer Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$15.00 300 Pieces(MOQ)

Full White Eatx Gaming Case 360mm Radiator Without Screws Left Side Panel PC Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$13.90 300 Pieces(MOQ)

Tempered Glass Computer Gaming Case PC Cabinet for Gamer

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$14.50 50 Pieces(MOQ)

400W Economically Stable and Practical ATX Power Supply for Office Computer PC Desktop

Dongguan Dianrui Technology Co., Ltd.
$40.00 50 Pieces(MOQ)

1000W 80plus Gold ATX Power Supply for PC Desktop Gaming Computer 4090 Graphics Card

Dongguan Dianrui Technology Co., Ltd.
$10.00 50 Pieces(MOQ)

Laptop Adapter 61W Type C Charger for Apple MacBook

Grow Win Limited
$12.00 500 Pieces(MOQ)

PS3 Power Supply for Indian, Brazilian Market

Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.
$9.10 50 Pieces(MOQ)

Laptop Cargador for Apple MacBook 85W 18.5V 4.6A L Tip

Grow Win Limited
$35.50 50 Pieces(MOQ)

500W White Apfc Sfx Fully Modular 80plus Standard PC Gaming Power Supply for Mini Case Desktop PC Desktop PSU Server

Dongguan Dianrui Technology Co., Ltd.