White Micro ATX Case USB3.0+USB2.0*2 Computer Parts PC Micro ATX Gaming Computer Case

Price $14.90 Compare
Min Order 300 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 360 people viewed
Quantity
+-
 

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 5 years
Profile Certified by SGS/BV
EM02
MicroATX
Without Power Supply
MATX
Tower
Steel plate
White
1*USB3.0, 2*USB2.0, HD Audio
Back Cable Management
up to 330mm
0.4mm
up to 165mm
OEM
Carton
360*212*420MM
China
84733090
Product Description
White Micro ATX Case USB3.0+USB2.0*2 Computer Parts PC Micro ATX Gaming Computer Case
Product Description
TYPE  :     Micro ATX /ITX CASEProduct  dimension: 390*212*420MM
Front panelUSB1.0*2+USB3.0 HD Audio Fan capacity Front: 3*12cm(optional)/2*14CM
Side panelAcrylic (optional Glass )Fan capacity Rear: 1*12cm(optional)
Drive space:3.25:1-2Fan capacity Top: 2*12cm(optional)
Drive space:2.25:1-2Support VGA card length: 330mm
Measurement: 1100Pcs/40HQSupport CPU cooler: 165mm
Chasis dimension: 360*212*420MM
 

 
 

Feature

MESH DESIGN IN FRONT







Hardware:

 
 
We are still major in:
 

 
FQA:
1. Our working day. 
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM 
 

2. How can I contact your sales to ask question and inquiry? 
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page. 
 

3. How soon can I get a response or reply from you? 
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours. 
 

4. Can I get some samples before placing an order? 
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed. 
 

5. How long is the production time? 
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed. 
 

6. Is OEM ODM provided? 
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required. 
 

7. What RAM can you offer? 
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%. 
 

8. Where is your Loading Port? 
Answer: Usually Shenzhen, China. 
 

9. What are your payment terms? 
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





















 
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$15.50 300 Pieces(MOQ)

OEM Micro ATX Full View Gaming Case 240/280mm Water Coolers PC Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$12.20 500 Pieces(MOQ)

Desktop Tower Gamer Gaming Computer Case PC Gabinet ATX Computer Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$15.00 300 Pieces(MOQ)

Full White Eatx Gaming Case 360mm Radiator Without Screws Left Side Panel PC Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$13.90 300 Pieces(MOQ)

Tempered Glass Computer Gaming Case PC Cabinet for Gamer

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$38.00 300 Pieces(MOQ)

Custom M-ATX Computer Glass Case White Aluminium Desktop PC Gaming Radiator Fish Tank Shape Game Casing

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
$13.90 300 Pieces(MOQ)

Custom Design Desktop PC Case Slim Computer Case with Steel Mesh

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
Negotiable 300 Pieces(MOQ)

Desktop Computer Case, MID Tower ATX Chassis with High Quality

Guangdong Sohoo Technology Co., Ltd.
$670.00 2 Pieces(MOQ)

5u12 Disk GPU6/10 Card Rackmount Server Module Power Supply Arithmetic Chassis

Dongguan Fanlong Hardware Technology Co., Ltd.
$33.00 100 Pieces(MOQ)

OEM Cool and Handsome ATX Computer Cases Gamer with Tempered Glass, Color Fans and Water Cooling

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
$7.00 1400 Pieces(MOQ)

0.4mm SPCC PC ATX Computer Case Support Card Reader Hot Selling Bulk Package Computer Parts

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD